Stäng
Framtidsmedia

Kommersiell redaktör

Story Media är en fullservicebyrå inom digital marknadsföring. På vårt kontor i Sturegallerian arbetar journalister, trafik- och digitalspecialister, designers och utvecklare med bland annat content marketing, native advertising och employer branding. Vi driver ett tjugotal B2B- och B2C-nischade nyhetssajter inom bland annat forskning och hälsa, finans, IT och teknik och har ett nära samarbete med de ledande publicisterna i Sverige, bland andra Dagens Nyheter, Dagens Industri och Göteborgs-posten.

 Nu växer vår contentavdelning och vi söker självgående kommersiella redaktörer med erfarenhet av både enklare B2C-texter och mer djupdykande B2B-texter till vårt härliga team. 

Vi letar efter dig som är social och öppen, vass på att sätta skarpa vinklar och ser fram emot att ha riktigt kul på jobbet. Du har en tydlig fallenhet för att anpassa budskap efter målgrupp och kanal och gillar att arbeta med en mängd olika parallella projekt i ett högt tempo. Har du dessutom ett intresse för ekonomi och erfarenhet av att skriva artiklar för DI, DN, Sydsvenskan eller GP är det ett stort plus i kanten.

På Story Media sätter vi ständigt upp mål som belönas med allt från resor till middagar på stan. Här erbjuds du en arbetsplats med högt i tak, otaliga afterworks, varierande arbetsuppgifter och möjligheten att växa i din yrkesroll. Din personlighet spelar stor roll i rekryteringsprocessen och det är viktigt för oss att hitta en ny kollega som både är en riktigt duktig skribent och redaktör och trivs i vårt contentteam.

Kvalifikationer:
– Du har en utbildning inom journalistik, kommunikation, media, digital marknadsföring eller liknande
– Du har flera års erfarenhet av att jobba med journalistik och/eller marknadsföring och känner dig bekväm med att arbeta självständigt och driva egna projekt
– Du är duktig på att jobba i nära samarbete med kunder
– Du har kunskaper i WordPress, Photoshop och Officepaketet
– Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift

Övrigt:
Anställningsform: Tillsvidareanställning, sex månaders provanställning tillämpas
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast

Ansökan:
Sök tjänsten genom att skicka in ditt CV och personliga brev samt ett exempel på något du har skrivit till linda@wellsrekrytering.se
Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.

Vi är stolta partners till bland andra