Stäng
Framtidsmedia

Sociala medier-expert

Story Media söker en ninja inom sociala medier för att vara med på en riktig tillväxtresa och spetsa olika företags erbjudanden inom content marketing via sociala kanaler.

Rollen som sociala medier-expert ryms inom vårt växande leveransteam. Här hjälper vi våra kunder att skapa, administrera, optimera och rapportera kampanjer. Det innefattar en mängd aktiviteter såsom artikel- och  kampanjskapande, kampanjuppsättning inom sociala medieplattformar (Facebook, LinkedIn, Instagram) samt native advertising via en mängd olika medier.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av sociala mediekampanjer, både på skapandesidan och med praktisk erfarenhet av köp och optimering.

Du har en skarp förmåga att formulera dig i skrift och en grym visuell förmåga för att skapa kampanjmaterial. Dessutom orienterar du dig lätt i programvaror och system samt har ett sinne för organisation och detaljer. En nyckel till att lyckas är att du stimuleras av statistik och har ett naturligt intresse för att utveckla och förbättra kvalitet och leverans till vår kunder.
Vårt arbetstempo är högt och efter en gedigen inskolning vinner du snabbt mycket eget ansvar som ger dig möjligheten att arbeta med stora konton och kampanjer med skarp hands on-erfarenhet inom digital media.

Arbetet är på heltid tillsammans med oss i våra toppmoderna lokaler mitt på Stureplan. Förutom en utvecklande erfarenhet med stort ansvar från start finns det stora möjligheter att vara med och forma riktningen på Story Medias fortsatta sociala medier-satsning.

Utöver detta får du även chansen att uppleva en unik företagskultur bland unga drivna yrkesproffs, bygga ett starkt nätverk inom media och dessutom ha extremt roligt på vägen.

Dina kompetenser:

  • Dokumenterade kunskaper i Facebooks & Instagrams selfservice system, Google AdWords,
  • Bra kunskaper i Photoshop, InDesign, PowerPoint & Excel
  • Mad skills i att formulera rubriker, koncentrerade textstycken och bildsätta dessa


Ansökan:

För ansökan eller frågor kontakta Head of Content Stina Franzén på stina.franzen@storymedia.se.

Vi är stolta partners till bland andra