Stäng
Framtidsmedia

Sociala medier-expert

Story Media söker en erfaren ninja inom sociala medier som vill vara med på en riktig tillväxtresa och hjälpa oss att vässa vårt erbjudande inom content marketing via sociala kanaler.

Rollen som Sociala medier-expert ryms inom vårt växande leveransteam som hjälper våra kunder att skapa, administrera, optimera och rapportera kampanjer. Det innefattar en mängd aktiviteter såsom artikel- och  kampanjskapande, uppsättning inom sociala medieplattformar (främst Facebook, Linkedin och Instagram) samt content display-annonsering via en mängd olika digitala kanaler.

Vi söker dig med senior dokumenterad erfarenhet i användandet av sociala mediekampanjer; både på skapandesidan och med praktisk erfarenhet av köp och optimering. 

Din utbildning och erfarenhet har gett dig en skarp förmåga att formulera dig i skrift och en grym visuell förmåga att skapa kampanjmaterial. Dessutom orienterar du dig lätt i programvaror och system samt har ett sinne för organisation och detaljer. En nyckel till att lyckas är att du stimuleras av statistik och har ett naturligt intresse för att utveckla och förbättra kvalitet och leverans till våra kunder.

Vårt arbetstempo är högt och i och med rollens seniora karaktär kommer du snabbt att vinna ett stort eget ansvar. Du kommer få möjlighet att arbeta med stora konton och kampanjer med skarp hands on-erfarenhet inom digital media. 

Arbetet är på heltid tillsammans med oss i våra toppmoderna lokaler mitt på Stureplan. Förutom en utvecklande erfarenhet med stort ansvar från start finns stora möjligheter att vara med och forma riktningen på Story Medias fortsätta sociala mediesatsning. Utöver detta får du chansen chansen att uppleva en unik företagskultur bland unga drivna yrkesproffs, bygga ett starkt nätverk inom media och dessutom ha extremt roligt på vägen. 

För att bemästra rollen behöver du:
– Väl dokumenterade kunskaper i self servicesystemen hos Facebook, Instagram, Linkedin och Snapchat samt i Google AdWords
– Bra kunskaper i Photoshop, InDesign, PowerPoint och Excel
– Grundläggande kunskaper i programmatiska medieköp
– Mad skills i att formulera rubriker och koncentrerade textstycken samt talang för att bildsätta dessa

Ansökan:
För mer information och ansökan, kontakta Stina Franzén, Head of Content på stina.franzen@storymedia.se.

Vi är stolta partners till bland andra